За пети пореден път Alcaplast е наградена в конкурса за 100-те най- добри Чешки компании. Въпреки извънредно положение и свързаните с него ограничения, церемонията се проведе по план в испанската зала на замъка в Прага. Лукаш Воздецки прие наградата от името на собствениците на компанията Радка Прокопова и Франтишек Фабичович.

„Свършихме страхотна работа заедно с нашите служители през 2021 г., въпреки че трябваше да се изправим пред торнадо, икономическа криза, криза за суровини и две вълни на пандемия. Въпреки всички пречки ние успешно се справихме с новите бизнес предизвикателства и продължихме да се развиваме. Приемам наградата най- вече като оценка на нашия активен подход към всички трудности, които носи тази нова ера и благодаря на всички служители за тяхната подкрепа“, коментира Радка Прокопова, изпълнителен директор на Alcaplast.

Наградата се връчва от компания Comenius в конкурса за най- добрите 100 Чешки компании от 1996 г. Целта на конкурса е да намери и издигне профила на Чешки компании от различни икономически сектори, които постигат отлични или изключителни резултати.

Вижте кои други компании заедно с Alcaplast са се класирали: https://www.comenius.cz/ceskych-100-nejlepsich-2021

img-20211126-wa0009
img-20211126-wa0009
obraz
obraz
sal
sal